BEST

Calamiteiten Diensten Nederland (BEST) is een team van professionals uit het hele land, verenigd om kennis en daadkracht te bundelen. Samen staan zij garant voor een vakkundige en complete schoonmaakservice bij brandschade of andere calamiteiten. Alle wensen op het gebied van schoonmaak, onderhoud en herstel worden op maat ingevuld. BEST biedt daarnaast een totaalpakket op het gebied van verschillende specialisaties.

BEST verzorgt totale industriële, maritieme woning-reconditioneringen en levert de ruimtes razendsnel schoon en volledig hersteld op. De verenigde specialisten zijn thuis in het vinden van een passende oplossing voor elke reconditionering en leveren vanzelfsprekend het object volledig woon- of werkklaar op.

De partners van BEST zijn erkend door de Stichting Salvage. De eerste prioriteit is het minimaliseren van de schadeontwikkeling na een calamiteit. Bij een brandschade of een waterschade dient direct actie te worden ondernomen om eventuele vervolgschade zoveel mogelijk te beperken. Een grote groep getrainde en ervaren specialisten uit het hele land staat dag en nacht paraat om bij calamiteiten en onder hectische omstandigheden snel en doortastend op te treden.

over_ons